Ontdek waar RGJB Building Consultants BV actief is

Vastgoedsector

Als bouwadvies- en managementbureau zijn wij actief in de vastgoedsector. Wij bieden onze kennis en expertise aan vastgoedontwikkelaars, beleggers en vastgoedbeheerders. Onze dienstverlening omvat het bieden van oplossingen op maat voor vastgoedprojecten, evenals ondersteuning bij het beheer en onderhoud van vastgoedportefeuilles. Onze brede ervaring stelt ons in staat om succesvol te opereren in diverse marktsegmenten, waaronder commercieel vastgoed, gezondheidszorg, onderwijs, overheid en religieus vastgoed. Wij denken graag mee met onze klanten om hen te helpen hun vastgoedambities te verwezenlijken en hun vastgoedportefeuilles op de lange termijn te optimaliseren.

Bent u op zoek naar betrouwbaar advies en ondersteuning bij vastgoedontwikkeling en -beheer?

Neem dan vandaag nog contact met ons op om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

Zorgsector

De zorgsector is een sector die volop in beweging is en waarin veel veranderingen plaatsvinden. Als bouwadvies- en managementbureau zijn wij gespecialiseerd in het adviseren en ondersteunen van zorginstellingen bij het realiseren van nieuwbouw- en renovatieprojecten. Hierbij houden wij rekening met de specifieke wensen en behoeften van de zorginstelling en haar cliënten.

Onderwijssector

De onderwijssector is een belangrijke sector waarin wij ons als bouwadvies- en managementbureau graag inzetten. Wij adviseren en ondersteunen onderwijsinstellingen bij het realiseren van nieuwbouw- en renovatieprojecten. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van onderwijsinstellingen bij het verduurzamen van hun vastgoedportefeuille.

Wilt u uw onderwijsinstelling verduurzamen of een nieuw project starten?

Onze deskundigen hebben ruime ervaring in het adviseren en begeleiden van onderwijsinstellingen. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Bouwsector

De bouwsector is een complexe en diverse sector waarin vele partijen met elkaar samenwerken. Als bouwadvies- en managementbureau zijn wij gespecialiseerd in het ondersteunen en adviseren van alle partijen die betrokken zijn bij bouwprojecten. Of het nu gaat om projectontwikkelaars, aannemers, architecten, of bouwbedrijven, wij bieden oplossingen op maat.

Overheid

Als bouwadvies- en managementbureau werken wij ook veelvuldig voor lokale overheden. Wij ondersteunen gemeenten en provincies bij het ontwikkelen en realiseren van bouwprojecten, zowel op het gebied van woningbouw als publieke voorzieningen. Hierbij houden wij rekening met de wensen en behoeften van de betrokken partijen en de omgeving.

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen bij uw vastgoedprojecten.

Onze expertise in verschillende sectoren

Ons team van experts heeft uitgebreide ervaring en expertise opgebouwd in verschillende sectoren, waaronder:

  • Kantoren en bedrijfsgebouwen
  • Fabrieken en productie-installaties
  • Gezondheidszorg en medische faciliteiten
  • Onderwijsinstellingen en scholen

Wij begrijpen dat elke sector zijn eigen specifieke uitdagingen en vereisten heeft als het gaat om bouwprojecten. Daarom werken wij nauw samen met onze klanten om hun behoeften te begrijpen en hen op maat gemaakte oplossingen te bieden. Onze expertise stelt ons in staat om elk project aan te pakken, ongeacht de complexiteit of omvang. Van nieuwbouw tot renovatie en onderhoud, wij zijn er om u te helpen bij elke stap van het bouwproces.

Image
RGJB | Inspectie van een vetput (industrieel)
Image
RGJB | Bouwkostenmanagement vliegveld Lelystad
Image
RGJB | Projectmanagement voor renovatie He Hua Tempel in Amsterdam
Image
RGJB | Haalbaarheidsstudie voor bibliotheek als onderdeel van pleinontwikkeling in Alphen aan den Rijn