Alphen aan den Rijn

Over ons

Dit is RGJB Building Consultants in een notendop

RGJB Building Consultants is een eindproduct van de samensmelting van Robby en John. Zij zijn twee bouwkundige experts die elkaar in het werkveld hebben gevonden. De samensmelting hebben zij verwerkt in RGJB Building Consultants BV

Robby is de RG van RGJB en is een zeer ervaren Cost engineer die nieuwbouw projecten heeft gerealiseerd van klein tot meer dan 80 mljn euro. Daarnaast is hij ook zeer ervaren in het ontwikkelen van nieuwe projecten. Zo heeft hij al talloze klanten geholpen met de realisatie van nieuwbouw. Hij is inzetbaar in elke elke fase binnen het bouwproces. Ook met bestaande bouw weet Robby wat hij moet doen. Hij helpt advocaten met schaduwbegrotingen bij geschillen of hij stelt meerjarenonderhoudsplannen op.
Robby is een visionair en staat voor gedisciplineerd en loyaliteit.

John is de JB van RGJB en is een zeer ervaren Onderhoudsadviseur die al meer dan 20 jaar klanten efficiënt adviseert op het gebied van onderhoud. Daarnaast is hij ook zeer ervaren in het managen van de uitvoering van nieuwe bouwprojecten. Zo heeft hij al talloze klanten geholpen met de realisatie van nieuwbouw. Ook John is inzetbaar in elke elke fase binnen het bouwproces. John is gedreven en staat voor doorzetting en loyaliteit.

Samen merkten zij dat ze dezelfde doelen en visie uitdragen om een meerwaarde te bieden in de bouw consultantcy.

RGJB Building Consultants BV heeft als doel om een allround speler te zijn in de markt door naar u te luisteren, te innoveren en in te spelen op de vraag en behoefte die op het moment binnen onze markgroep aanwezig is.

...

Robby Gittens

...

John Boon

We streven ernaar om deskundig advies kwaliteit te bieden

Onze opdrachtgevers profiteren van onze expertise in bouwmanagement met meer dan 25 jaar ervaring. De experts van RGJB Building Consultants bijten zich vast in de vraagstukken die voorkomen in elke fase van een bouwproces en in de exploitatieperiode.

Voor onze opdrachtgevers en ook voor het stroomlijnen van onze bedrijfsprocessen is er veel geïnvesteerd in administratiesystemen. Een bijkomend voordeel is dat onze opdrachtgevers 24 uur per dag online de status van hun projecten kunnen inzien en erop kunnen reageren. Zo is er altijd inzicht en dat leidt 100% tot gerustgestelde opdrachtgevers.

Grote omvangrijke bouwprojecten maar zeker ook kleine [ver]bouwprojecten worden disciplinair of multi-disciplinair aangepakt. De projecten starten met een plan van aanpak en worden ingepland.

Meer weten over ons?

Maak met een paar klikken een afspraak om kennis te maken.

Marktgroepen die wij bedienen met onze expertise

Iedereen heeft een thuiskomen of werkplek nodig. We noemen dat ook wel huisvesting of vastgoed.

Vastgoed moet onderhouden en gebouwd of berekend worden en daarom is onze doelgroep [marktgroep] zeer breed.

Wij helpen bij het creeren van verantwoorde budgetten om kostbaar bezit in een acceptabele conditie te houden. Ook kunnen wij bijstaan in de realisatie van de te nemen maatregelen.

Ook voor het realiseren van nieuwbouwprojecten op het gebied van woningbouw of utiliteit zijn wij een volwaardig partner. Wij helpen u bij het vaststellen van uw wensen en eisen, berekenen uw bouwkosten en zorgen tijdens, voor en na de uitvoering dat er volgens kwaliteitseisen gebouwd word.

Ook voor het oplossen van problemen aan uw gebouw of bij ondersteuning van een juridisch conflict, hebben wij de juiste expertise in huis. Wij voeren bouwkundige onderzoeken uit of leveren rapportages en geschillenbegrotingen bij een juridisch conflict.

VVE Beheerders
Verenigingen van Eigenaars
Gemeenten
Scholen
Kinderopvang
Zorginstellingen
Beleggers
Projectontwikkelaars
Aannemers
Verenigingen en stichtingen
Advocaten
Kerkbesturen
Industrie
Alle andere zakelijke opdrachtgevers

Ontdek RGJB Building Consultants BV

Kom aan de koffietafel en maak kennis met RGJB Building Consultants. Dan bespreken we de mogelijkheden. De koffie staat klaar, dus maak vandaag nog een afspraak.
Maak hier een afspraak