Persoonlijke en transparante aanpak

Open communicatie en transparantie: De sleutel tot succesvolle projecten

Wij geloven in open communicatie en transparantie gedurende het gehele project, vanaf de eerste conceptfase tot aan de oplevering. Hierdoor zijn wij in staat om effectief te anticiperen op veranderingen en uitdagingen die zich voordoen.

Samenwerken aan succesvolle bouwprojecten

Onze focus ligt niet alleen op het opleveren van succesvolle projecten, maar ook op het opbouwen van langdurige relaties met onze opdrachtgevers en partners. Wij streven naar een samenwerking die gebaseerd is op vertrouwen, wederzijds respect en transparantie.

Benieuwd naar wat wij voor uw bouwproject kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek onze expertise en aanpak.

John Boon

John is de JB van RGJB en heeft meer dan 20 jaar ervaring als Onderhoudsadviseur. Hij heeft in die jaren talloze klanten efficiënt geadviseerd op het gebied van onderhoud, waardoor ze kosten konden besparen en het onderhoud beter konden plannen. Daarnaast heeft John ook veel ervaring in het managen van de uitvoering van nieuwe bouwprojecten. Hij heeft al vele klanten geholpen bij het realiseren van nieuwbouwprojecten, waarbij hij zijn kennis van onderhoud en projectmanagement heeft ingezet om tot een efficiënte en succesvolle realisatie te komen.

John is een gedreven persoon die altijd streeft naar het beste resultaat voor zijn klanten. Hij is inzetbaar in elke fase binnen het bouwproces, vanaf het ontwerp tot en met de oplevering en het onderhoud van het gebouw. Door zijn jarenlange ervaring heeft hij een scherp oog voor detail en kan hij snel problemen signaleren en oplossen. John staat voor doorzettingsvermogen en loyaliteit, en hecht veel waarde aan een goede samenwerking met zijn klanten en collega's. Dankzij zijn expertise en toewijding is John een waardevolle aanvulling op het directieteam van RGJB Building Consultants.

Robby Gittens

Robby is een zeer ervaren Cost Engineer met een uitgebreide kennis van het bouwproces, van de conceptfase tot en met de oplevering. Met meer dan 20 jaar ervaring in de bouwsector heeft Robby een brede expertise ontwikkeld in het managen van bouwprojecten van verschillende groottes en complexiteit, met een focus op nieuwbouw. Hij heeft bijgedragen aan de succesvolle realisatie van projecten met budgetten variërend van klein tot meer dan 200 miljoen euro, waarbij hij altijd de kosten nauwlettend in de gaten hield en zorgde voor een efficiënte uitvoering van het project.

Naast zijn vaardigheden als Cost Engineer is Robby ook een begaafde projectontwikkelaar. Hij heeft talloze klanten geholpen met het realiseren van nieuwbouwprojecten, waarbij hij zorgde voor een optimale planning en budgettering van de projecten. Robby heeft ook veel ervaring met bestaande bouw en heeft bijvoorbeeld geholpen bij geschillen door advocaten te ondersteunen met schaduwbegrotingen. Daarnaast heeft hij meerjarenonderhoudsplannen opgesteld om de duurzaamheid van gebouwen te waarborgen.

Robby staat bekend als een visionair en een toegewijde professional. Hij gelooft in discipline en loyaliteit en zorgt ervoor dat elke opdracht met de grootste zorg wordt behandeld. Hij werkt graag samen met klanten om hun visie te begrijpen en te vertalen naar een succesvol project.

Hoe RGJB Building Consultants u helpt uw bouwprojecten te realiseren met ervaren directieleden en een team van specialisten.

Als RGJB Building Consultants werken we samen met een pool van specialisten die ons ondersteunen in het realiseren van de bouwprojecten van onze klanten. Deze specialisten zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun expertise en ervaring in verschillende disciplines binnen de bouwsector, zoals architectuur, bouwkunde, constructieberekeningen, projectmanagement en meer.

Door samen te werken met deze specialisten kunnen we onze klanten voorzien van hoogwaardige en professionele diensten die voldoen aan hun specifieke behoeften en eisen. Bovendien stelt deze samenwerking ons in staat om flexibeler te zijn en ons aan te passen aan de veranderende omstandigheden en uitdagingen die zich kunnen voordoen tijdens een bouwproject.

Onze samenwerking met deze specialisten is gebaseerd op vertrouwen, transparantie en open communicatie. We hechten veel waarde aan het opbouwen en onderhouden van goede relaties met hen, omdat dit essentieel is voor het leveren van hoogwaardige en betrouwbare diensten aan onze klanten.

Ons team van experts staat voor u klaar.

Neem contact op en laat ons uw bouwproject tot een succes maken!

Image
RGJB | Inspectie van een vetput (industrieel)
Image
RGJB | Bouwkostenmanagement vliegveld Lelystad
Image
RGJB | Projectmanagement voor renovatie He Hua Tempel in Amsterdam
Image
RGJB | Haalbaarheidsstudie voor bibliotheek als onderdeel van pleinontwikkeling in Alphen aan den Rijn

Onze recente projecten

Bij RGJB Building Consultants zijn we trots op de projecten waaraan we hebben gewerkt. We hebben met succes samengewerkt met verschillende klanten in diverse sectoren en hebben oplossingen op maat geleverd voor hun unieke uitdagingen. We zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige diensten en het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten. Neem gerust contact met ons op om te zien hoe we u kunnen helpen met uw volgende project.