Onze Diensten - Verken Onze Expertisegebieden

Vastgoed advies

Bij onze afdeling Onderhoudsadvies kunt u terecht voor het opstellen van

  • Meerjarenonderhoudsplannen
  • NEN 2767 conditiemetingen
  • Technische due diligence
  • NEN2580 keuringen
  • Bouwkundige expertises. 
    Onze deskundigen hebben ruime ervaring in het onderhoudsmanagement van gebouwen en stellen samen met u een optimaal plan op om uw vastgoed in topconditie te houden.

Bouw management

Binnen onze afdeling Bouwmanagement bieden wij ondersteuning bij de ontwikkeling, realisatie en nazorg van bouwprojecten.

Vanaf de initiatieffase tot en met de oplevering en nazorg begeleiden en sturen wij het proces aan.

Een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening is het opstellen van een meerjaren onderhoudsplan na de bouw. Zo bent u verzekerd van een duurzaam en goed onder houden gebouw.

Bouwkosten management

Onze afdeling Bouwkostenmanagement biedt inzicht in de kosten van uw bouwproject.

Wij stellen investeringsbegrotingen, kosten-batenanalyses en aannemersbegrotingen op volgens de NEN2699 norm.

Door onze jarenlange ervaring weten wij precies waar we op moeten letten en kunnen wij u adviseren over de beste keuzes.

Vastgoedadvies

Op onze website willen we u een duidelijk beeld geven van onze dienstverlening. Bij onze afdeling Onderhoudsadvies kunt u terecht voor het opstellen van meerjarenonderhoudsplannen, NEN 2767 conditiemetingen, technische due diligence, NEN2580 keuringen en bouwkundige expertises. Onze deskundigen hebben ruime ervaring in het onderhoudsmanagement van gebouwen en stellen samen met u een optimaal plan op om uw vastgoed in topconditie te houden.

Wilt u ook uw vastgoed in topconditie houden?

Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Bouwmanagement

Binnen onze afdeling Bouwmanagement bieden wij ondersteuning bij de ontwikkeling, realisatie en nazorg van bouwprojecten. Vanaf de initiatieffase tot en met de oplevering en nazorg begeleiden en sturen wij het proces aan. Een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening is het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan na de bouw. Zo bent u verzekerd van een duurzaam en goed onderhouden gebouw.

Bouwkostenmanagement

Onze afdeling Bouwkostenmanagement biedt inzicht in de kosten van uw bouwproject. Wij stellen investeringsbegrotingen, kosten-batenanalyses en aannemersbegrotingen op volgens de NEN2699 norm. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies waar we op moeten letten en kunnen wij u adviseren over de beste keuzes.

Wilt u ook uw vastgoed in topconditie houden?

Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Religieuze organisaties

Naast deze afdelingen hebben wij ook ruime ervaring in kerkenbouw. Wij hebben in het verleden diverse kerken mogen bouwen en verbouwen en weten wat er komt kijken bij een dergelijk project. Mocht u hier meer informatie over willen, dan kunnen wij u hier uiteraard meer over vertellen.

Vastgoedbeheerders

Als bouwadvies- en managementbureau ondersteunen wij vastgoedbeheerders met ons deskundig onderhoudsadvies. Wij denken graag met u mee om uw vastgoedportefeuille in optimale conditie te houden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Professioneel en deskundig bouwadvies en -management op maat!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Onze bouwdiensten voor succesvolle projecten

Onze bouwdiensten zijn gericht op het realiseren van succesvolle projecten voor onze klanten. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of onderhoud, ons team van experts staat voor u klaar om u te helpen bij elke stap van het bouwproces.

Wij hebben jarenlange ervaring en expertise in verschillende sectoren, waardoor we de kennis en vaardigheden hebben om aan al uw behoeften te voldoen. Of u nu een particuliere klant bent of een grote zakelijke klant, wij werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat uw visie wordt gerealiseerd en uw doelen worden bereikt.

Onze focus ligt op het leveren van hoogwaardige bouwdiensten met een sterke nadruk op kwaliteit, efficiëntie en duurzaamheid. Wij zorgen ervoor dat elk project wordt uitgevoerd volgens de hoogste normen en dat u als klant tevreden bent met het resultaat.

Image
RGJB | Inspectie van een vetput (industrieel)
Image
RGJB | Bouwkostenmanagement vliegveld Lelystad
Image
RGJB | Projectmanagement voor renovatie He Hua Tempel in Amsterdam
Image
RGJB | Haalbaarheidsstudie voor bibliotheek als onderdeel van pleinontwikkeling in Alphen aan den Rijn