Alphen aan den Rijn

COP Overeenkomst met Gemeente Amsterdam

COP Overeenkomst met Gemeente Amsterdam

De Kempering garage is inmiddels gesloopt. De voorbereidingen van de nieuwe kerk zijn inmiddels in volle gang. De huidige locatie van The Church Of Pentecost is door de gemeente Amsterdam klaar en waterdicht gemaakt. Dit tijdelijk onderkomen is voorzien van nieuw metselwerk en nieuwe dakbedekking. Het ontwerp is door Stichting Hart van de K-buurt bekeken en met enthousiasme ontvangen.

The Church of Pentecost is een kerkgemeenschap gevestigd in Amsterdam Zuidoost. Zij zijn sinds het ontstaan in 1993 zo gegroeid dat er behoefte is aan een nieuwe en grotere ontmoetingsruimte.

In een gebied waar veel transformaties plaatsvinden, ontwikkelt The Church of Pentecost samen met De Gemeente Amsterdam een nieuwe, moderne kerk met diverse functiemogelijkheden en voorzieningen. De plannen voor dit project zijn momenteel in ontwikkeling.

Design en Construct Engineering RGJB Building Consultants BV voert het projectmanagement en is volop bezig met het voorlopige ontwerp en engineering. Het nieuwe kerkgebouw begint steeds meer zijn vorm aan te nemen.