Alphen aan den Rijn

Financiele haalbaarheidsstudie

Wordt de droom werkelijkheid?

Dromen zijn bedrog. Marco Borsato heeft daar al eens een lied van gemaakt. En toch zorgen wij met onze expertise financiele haalbaarheidstudie ervoor dat dromen werkelijkheid gaan worden.

Financiële haalbaarheid is een van de belangrijkste haalbaarheidsanalyses die nodig zijn om een nieuw project uit te voeren. Financiële kredietverstrekkers leggen de nadruk op deze analyse om ervoor te zorgen dat het project aan de prestatieverwachtingen voldoet. Het is een proces waarmee de rentabiliteit van het project kan worden ingeschat.

De kostenadviseurs B&C van RGJB Building Consultants uit Alphen aan den Rijn analyseren potentiele projecten om financiële haalbaarheid aantoonbaar te maken.

Maak hier een afspraak

Wat is een financiële haalbaarheidsstudie?

Een financiële haalbaarheidsstudie is de beoordeling van een projectplan om de levensvatbaarheid ervan te bepalen.

Een haalbaarheidsstudie is een objectieve analyse op basis van actuele en geloofwaardige statistieken.

De haalbaarheidsstudie is de eerste stap naar een succesvolle realisatie vastgoedproject.

Wat gaan wij voor u betekenen?

Het team van professionals bij RGJB Building Consultants is uitgerust met een ruime hoeveelheid kennis en ervaring om u de diensten te verlenen die u nodig heeft. Wij gaan vooruit en houden rekening met alle essentiële factoren die nodig zijn om de studie te voltooien. Wij volgen daarbij een strikte procedure. Verschillende parameters worden gevolgd bij het uitvoeren van een financiële haalbaarheidsstudie. Wij schatten de kosten van het project en voorspellen de cash flow en de winstgevendheid. Wij volgen algemeen aanvaarde stappen om de studie te voltooien.

Een afspraak maken en uw project bespreken?

De koffie staat klaar!
Dus maak nu met RGJB Building Consultants een afspraak.
Maak hier een afspraak